Info
NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU! VRATA FORMET VISOKOG KVALITETA. PROIZVODE SE PO ITALIJANSKOJ LICENCI. Uz vrata se isporučuje hrastov prag koji se lakira u tri sloja u natur boji ili bajcovan po želji kupca... Pozovite nas i uverite se. SUPER CENE!
   |   
ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Ocena korisnika:   / 16
NajlošijeNajbolje 

 

SOBNA VRATA


    


 

Radimo i veleprodaju za sobna vrata


Naša stolarija, tačnije sobna vrata iz naše ponude su proizvedena na specifičan način da upotpune sve vaše potrebe u kvalitetu, ceni i dizajnu. Uklopiva su u sve enterijere, lako se održavaju i dugotrajna su.

Sobna vrata sem što čuvaju privatnost prostorija, utiču i na dizajn enterijera, poboljšavajući ga. Da bi ste utvrdili koji tip vrata je najbolji za vas i vaše potreba, razmislite prvo gde će vrata biti postavljena, koliko često će se koristiti ( otvarati ) i da li je blokiranje buke od značaja.

Koji tipovi vrata su na raspolaganju?
Unutarnja vrata su dostupna kao standardna vrata, klizna vrata, harmonika vrata... jednokrilna i dvokrilna sobna vrata,sobna vrata medijapan, drvena sobna vrata, furnirana vrata, sobna vrata sa staklom, kuhinjska vrata. Standardna vrata sa šarkama idealna su za postavku na prostorije u kojim vrata trebaju da budu čvrsto zatvorena i da blokiraju buku. 

Unutarnja vrata

Koju vrstu materijala treba odabrati za unutrašnja sobna vrata
Da bi ste odabrali vrata od odredjenog materijala i pronašli vrata, sobna koja vama odgovaraju, morate da razmislite o upotrebi vratai o njihovoj sposobnosti i potrebi da blokiraju buku. Za područja u kojima ima buke i saobraćaja, idealna su vrata sa šupljom osnovom. Za tvrđa vrata koja će blokirati buku, uzmite u obzir vrata sa solidnim jezgrom. Ukoliko želite nešto drugo osim drveta, možete odabrati vrata od medijapana, lesonita i iverice.

Šta treba da uzmete u obzir prilikom instalacije sobnih vrata
Za pravilno instaliranje vrata potrebno je i imati na umu dimenzije štokova i mogućnost otvaranja na desnu i levu stranu. Potrebno je izmeriti gornji, donji, srednji deo vrata kao i od vrha do dna. Ili jednostavno instalaciju prepustite nama.

Vrata, unutrašnja možete da odaberete izolacijska koja će blokirati buku ili otporna na vatru koja će povećati bezbednost u vašem domu. Najčešći dekorativni elementi koji se dodaju na unutrasnja vrata su staklo ili šareni paneli.

Stolarija, sobna vrata

Sobna vrata Beograd vam mogu ponuditi veliki izbor vrata, različitih materijala, stilova, dezena, boja i vrsta otvaranjapo izuzetno povoljnim cenama ( sobna vrata cena - kontakt ).

Ukoliko vam je potrebna gradjevinska stolarija, unutrasnja stolarija visokog kvaliteta, dugotrajna i povoljna, na pravom ste mestu.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Sobna vrata Srbija - ocena stranice 4.8 od 5 na osnovu 16 glasova.

Radno vreme

Glet d.o.o.

011/ 2465 431

063/ 7037 214


Radno vreme

Radni dan 9 - 20 h

Subota      9 - 15 h


Ko je na mreži: 66 gostiju i nema prijavljenih članova

top