Info
NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU! VRATA FORMET VISOKOG KVALITETA. PROIZVODE SE PO ITALIJANSKOJ LICENCI. Uz vrata se isporučuje hrastov prag koji se lakira u tri sloja u natur boji ili bajcovan po želji kupca... Pozovite nas i uverite se. SUPER CENE!
   |   
ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Ocena korisnika:   / 8
NajlošijeNajbolje 

 

Ulazna vrata

 

Neki kazu da su ulazna vrata put do vaše duše, neki da su šlag na konačnom dizajnu kuće, neki samo žele da se zaštite i zadrže loše momke podalje. Bez obzira što je svrha vrata, naša vrata-ulazna sve navedene stavke i više od toga. Naša ulazna vrata ispunjavaju sve standarde u proizvodnji vezane za kvalitet i bezbednost. Kao i sigurnosne brave koje su ugradjene.

Sva stolarija koju možemo da vam ponudimo je visokog kvaliteta, dugotrajna i dizajnerski primamljiva. Bez obzira da li je u pitanju drvena stolarija, pvc ili aluminijumska stolarija mi možemo da vam ponudimo najbolje po veoma povoljnim cenama ( stolarija cene - kontakt ).

Vrata i prozori su ukras svakog doma, treba ih pažljivo i sa strpljenjem birati. Oceniti kvalitet naspram cene i odabrati ono što je najbolje za vaš dom. Prozori i vrata dugo godina krasiće vaš dom zato morate biti sigurni da ste odabrali kvalitet. Dozvolite da vam pomognemo u odabiru, savetima i ponudom koju imamo na sajtu.

 

Ulazna vrata Beograd

Ulazna vrata Beograd olakšaće vam izbor i smanjiti nervozu, svojim savetima, ponudom i poznavanjem performansi različitih vrsta materijala od kojih su proizvedena vrata ( kucna vrata, vrata za stanove, sobna vrata, garazna vrata ). Izaberite vrata od punog drveta, drvo u kombinaciji sa aluminijumom, masivna ulazna vrata, pvc vrata, aluminijumska vrata koja zadovoljavaju vaše zahteve i koja vam najviše odgovaraju po stilu i budžetu.

U ponudi imamo velik broj dezena i stilova, dostupnih u više boja i nijansi.   

 

Vrata cene

Vrata cenik možete da pogledate na sajtu ili da se informišete putem telefona 063/ 7026 092 kao i o trenutnim akcijskim ponudama ( vrata akcija ).

Ulazna vrata cene su konkurentne na tržištu i vredi se informisati na vreme.

 

 

 

Save

Save

Save

Ulazna vrata Srbija - ocena stranice 3.6 od 5 na osnovu 8 glasova.

Radno vreme

Glet d.o.o.

011/ 2465 431

063/ 7037 214


Radno vreme

Radni dan 9 - 20 h

Subota      9 - 15 h


Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

top