Info
NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU! VRATA FORMET VISOKOG KVALITETA. PROIZVODE SE PO ITALIJANSKOJ LICENCI. Uz vrata se isporučuje hrastov prag koji se lakira u tri sloja u natur boji ili bajcovan po želji kupca... Pozovite nas i uverite se. SUPER CENE!
   |   
ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

ribbon

Opširnije...

Save

Save

Save

Save

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

 

Garazna vrataVrata garažna predstavljaju važan element arhitekture vašeg doma. Zahvaljujući širokom spektru boja i velikom izboru različitih vrsta panela, možemo vam ponuditi veliki broj vrata koja će se harmonično uklopiti u sve stilove.

Segmentna garazna vrata zbog svoje konstrukcije obezbediće vašem domu visoku termičku i zvučnu izolaciju. Sekcijska garazna vrata predstavljaju udobno i moderano rešenje za vaše garaže. Potpuno se otvaraju i ne zauzimaju vaš garažni prostor. Glavne prednosti modernih segmentnih vrata su stabilnost, trajnost i lako rukovanje. Garazna vrata doprinose udobnosti i estetici vašeg doma.

Garažna vrata Beograd

Garažna vrata Beograd zahvaljujući svom dizajnu mogu se koristiti i ugrađivati u nestandardne otvore. Konstrukcija vrata bez obzira na vrstu vrata ( rolovrata, segmentna... ) obezbeđuju toplotu i zvučnu izolaciju. Izolovana su visokokvalitetnim materijalima i punjenjima. Izrađena su u skladu sa svim evropskim standardima. Obezbeđuju bezbednost i privatnost. Na vratima na kojim se nalazi imitacija drveta zbog posebne procedure prilikom obrade kišnica ne ostavlja nikakve tragove.

Odaberite luksuzna, moderna i elegantna rolo vrata, popularna garazna vrata tipičnog i standardnog dizajna, garazna vrata na daljinski čija se funkcionalnost ceni u kišnim danima jednako kao i funkcionalnost kapija na daljinski koje su veoma popularne.   

Garazna vrata, ponuda

Ponudu vrata za garazu čine - rolo vrata, klizna vrata, pvc garazna vrata, metalna garazna vrata, kip garazna vrata, krilna garazna vrata, automatska garazna vrata, motori za kapije, motori za garazna vrata, daljinski za garazna vrata i mnogo toga još.

Pozovite nas na tel 063/ 7026 092 ili nas kontaktirajte putem kontakt forme!
 

Garažna vrata montaža
Ukoliko vam ugradnja vrata predstavlja bilo kakvu dilemu pozovite nas da je zajedno razjasnimo. Dozvolite da vas posavetujemo o materijalima, modelima i dizajnu vrata koja imamo u ponudi i da nađemo idealno rešenje za vaš dom. Kao i da vas informišemo o trenutnim akcijama ( garazna vrata cena i akcija garažna vrata ).  

Garazna vrata cene koje imamo u ponudi su veoma povoljne i konkurentne.

 

 

 

Rolo vrata za garazu - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.

Radno vreme

Glet d.o.o.

011/ 2465 431

063/ 7037 214


Radno vreme

Radni dan 9 - 20 h

Subota      9 - 15 h


Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

top